ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАННИХ

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ЗАХИСТУ

ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАННИХ

 

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Управління даними сайтом www.sovtour.com.ua (далі – «Сайт») здійснюється ТОВ «СУЧАСНИЙ ТУРИЗМ»,

код ЄДРПОУ 23545385, ліцензія: турагентська АВ № 505943 від 23.04.2010 р, юридичною

особою, зареєстрованою і діючою відповідно до вимог законодавства України (далі – «Компанія»).

 

Компанія з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформаціївсіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується наданимисайтом сервісами; в зв’язку з чим, Компанія прагне захищати конфіденційністьперсональних даних (відомостей або сукупність відомостей про фізичну особу, якаідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши ізабезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів сайту кожномукористувачеві. У цій Політиці конфіденційності та захисту персональних даних (далі – «Політика»)встановлений порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, видиперсональних даних, які збираються, цілі використання таких персональнихданих, взаємодія Компанії з третіми особами, заходи безпеки для захиступерсональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактнаінформація для користувача про доступ, внесення змін, блокування або видаленнясвоїх персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас про практику захисту персональних даних. ЗБІР І ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХВласником і розпорядником персональних даних користувачів сайту є Компанія.При використанні користувачем сервісів сайту Компанією здійснюється обробкаданих користувача, а саме:про данні, що надаються користувачем як при заповненні реєстраційних форм, такі в процесі користування сервісамипро файли cookieпро IP-адресипро параметри і налаштовки інтернет-браузерів (User-agent)

Компанія збирає тільки ті персональні дані, які свідомо і добровільно надані Вами як суб’єктом персональних даних в цілях використання сервісів сайту, що відповідно до вимог законодавства є виразом згоди суб’єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки. При відвідуванні сайту фіксуються всі входи в систему. Інші відомості по трафіку користувача не обробляються і не зберігаються.

Звертаємо увагу, що Компанія обмежується збором мінімального обсягуінформації, необхідної виключно для виконання запиту суб’єкта персональнихданих. У будь-якому випадку, коли необхідно буде запросити необов’язкову інформацію,користувач буде повідомлений про це в момент збору такої інформації. Компанія не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої законодавствомвстановлені певні вимоги, таку, як інформацію про расове або етнічнепоходження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство вполітичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, атакож даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»). Компанія збирає дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть міститиз’єднання про трафік, про браузер користувача, а також про дату, час, тривалістьроботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.ОБРОБКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в Базі персональних даних або окремої таблиці Бази даних сайту. ЦІЛІ ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ Ваші персональні дані використовуються в цілях забезпечення надання Інтернет-сервісів сайту, обміну інформацією / новинами, відносин у сфері реклами такомунікації відповідно та на виконання законів України, в тому числі, але невиключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осібв зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додатковогопротоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних щодо органів нагляду та транскордонних потоків даних »,« Проінформації », «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації вінформаційно-телекомунікаційних системах»,« Про державну підтримку засобівмасової інформації та соціальний захист журналістів », а також інших актів,регулюють діяльність Компанії. ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.Після того, як суб’єкт персональних даних не є користувачем сайту шляхом видалення облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматичновидаляються. ВИКОРИСТАННЯ ФАЙЛІВ COOKIE Cookie – це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації,які направляються веб-браузером і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп’ютер, мобільний телефон або інший пристрій, здопомогою якого користувач відвідує Сайт. Файли cookie можуть бути постійними файлами cookie та зберігатися в комп’ютері, поки користувач їх не видалить або тимчасовими (сесійними), тобто зберігаються тільки до закриття браузера. Крім того, файли cookie діляться на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним сайтом) і сторонні (встановлюються іншими сайтами). Збережені файли cookie ідентифікують не конкретної користувача, а використовується пристрій користувача за допомогою ідентифікаційних міток, що генеруються у випадковому порядку.

ВАЖЛИВО:

– при повторному відвідуванні користувачем сайту, дані файлів cookie оновлюються

– в більшості випадків, веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне зберігання файлів cookie на пристрої користувача

– відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалами і / або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

 

Компанія дбає про своїх користувачів і намагається зробити перебування на Сайтімаксимально комфортним, для цього компанії необхідно, за допомогою файлів cookie,проаналізувати поведінку, переваги і інтереси користувача. Такий аналіз допоможеКомпанії поліпшити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найбільш зручнийінтерфейс і навігацію Сервісу.Відповідно до класифікації Міжнародної торгової палати (International Chamber ofCommerce), Компанія використовує такі категорії файлів cookie: Строго необхідні файли cookie – потрібні для пересування користувачем по веб-сторінці і при використанні певних сервісів, наприклад, для доступу дозахищеним сторінок, реєстрації та авторизації, здійснення пошуку по Сайту. також,здійснюють запам’ятовування попередніх дій користувача при переході напопередню сторінку в рамках однієї сесії. Експлуатаційні файли cookie – агрегує інформацію про те, як використовуєтьсяСайт. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: час перебування наСайті, найбільш часто відвідувані сторінки, розуміння які саме розділи і сервісисайту були найбільш цікаві для користувача, наскільки ефективна та чи інша рекламна і / або маркетингова кампанія і т.д. Вся інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie, призначенадля статистичних та аналітичних задач. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу і виключно для зазначених вище цілей. Функціональні файли cookie – використовуються для збереження параметрів або конфігурацій, які зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: ім’я користувача, фотов профілі, інформація по залишених коментарів / заявками / замовленнями, мова сайту, місцезнаходження, відомості про те, надавалася користувачеві будь-яка інформація або вибрані переваги раніше, а також інші параметри налаштування сайту. Дані файли cookie також дозволяють користувачам дивитися відео, брати участь вопитуваннях, голосуваннях і взаємодія з соціальними мережами. Щоб зробити більш приємними враження після відвідування ресурсу, зазначені файли cookie запам’ятовують надану користувачем інформацію, підвищуючи ефективністьвзаємодії з Сайтом. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу і виключно для зазначених вище цілей.Цільові файли cookie – використовуються для надання контенту, який можезацікавити користувача. Ці дані зберігаються на пристрої користувача міжсеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: відстеження рекомендованого текстового, графічного, аудіо та відеоматеріалу, щобЩоб кожного разу не показу, управління цільової рекламою, оцінка ефективностірекламних кампаній, інформація про відвідування користувачем інших ресурсів припереходах, а також інші параметри налаштування сайту. Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів,рекламодавців, агентств і партнерів по суміжних бізнесах для того, щоб вони надавали якісну таргетовану рекламу. Cookie-файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики: Для оперативної доставки, більш якісного відображення і детального аналізу контентуна Сайті, Компанія користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Instagram, сервіси Google і інші. Наведено для прикладу, компанії можуть використовувати файли cookie на пристроїкористувача, під час роботи на Сайті. Слід звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, яківикористовуються цими сервісами. Всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися, відвідавши відповідний ресурс. Наприклад, умови використання Google Analytics. Управління файлами cookie:Основні веб-браузери (Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari for macOS, Microsoft Edge) налаштовані на автоматичний прийом файлів cookie. Для того щоб їх відключити скористайтеся функцією довідки в своєму браузері, або на офіційному сайті:- Mozilla Firefox- Google Chrome- Opera- Safari for macOS- Microsoft Edge ВАЖЛИВО:- конфігурація налаштування файлів cookie для веб-браузерів мобільних пристроїв можевідрізнятися- варто нагадати, що повноцінна робота з сайтом доступна тільки при використанніфайлів cookie- відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до змісту інеповноцінного функціонування сервісів Сайту Якщо користувач не включає використання файлів cookie або навмисно видаляє всіфайли cookie зі свого веб-браузера, то при подальших відвідинах сайту, користувачевібуде повторно пропонуватися включення і використання файлів cookie.

Інформація про користувачів, отримана за допомогою файлів cookie не продається і не поширюється у відкритому доступі, а також є власністю компанії, якій належить ресурс.

 

 ВЗАЄМОДІЯ САЙТУ З ІНШИМИ РЕСУРСАМИ

 

При використанні користувачем сервісів, на сторінках сайту можуть бути присутніми коди інших інтернет ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет ресурси і треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача. Такими інтернет-ресурсами можуть бути:

– системи баннеропоказів (наприклад, Google Ad Manager)- соціальні плагіни мереж (наприклад, Facebook, Twitter, Google+)Використання зазначених сервісів Компанії необхідно для оперативного аналізувідвідувань сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності сайту, глибини перегляду,активності користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів Компанія незберігає і не обробляє.Відповідно, якщо користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначенісервіси отримували доступ до його персональних даних, користувач може за власнимбажанням вийти зі свого аккаунта або профілю, очистити файли cookie (через свій браузер). ВЗАЄМОДІЯ КОМПАНІЇ З ТРЕТІМИ ОСОБАМИ ЩОДО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків,коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб’єктаперсональних даних або в інших випадках, викладених в цій Політиці. компаніярозуміє, що особиста інформація є цінністю і невід’ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, так вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останні Компанії. На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційнихцілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дію цієї Політики на такі сайтипоширюватися не буде. У зв’язку з чим, Компанія рекомендує переглядати політику всфері конфіденційності і персональних даних кожного сайту перед тим, як передаватиперсональні дані, за якими Вас можуть ідентифікувати. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ АКТИВНОСТІ СУБ’ЄКТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ НА САЙТІ Відомості про активність (трафік) на Сайті користувачів, які проходять через мережу, абоелектронну пошту користувача захищені відповідно до чинного законодавством. Тобто, Компанія жодним чином або способом не порушує таємницю «Активності» користувача при використанні останнім сервісів Сайту. ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічної та операційної захисту інформації і персональних даних від втрати, неправильного використання, зміниабо знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Компанія не може гарантуватиабсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулюванняКомпанії. Компанія забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань по дотриманнюконфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки длязапобігання несанкціонованому або незаконного розголошення, або обробки такоїінформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження. Компанія надає доступ до інформації і персональних даних тількиуповноваженим співробітникам, які погодилися на забезпечення конфіденційностітакої інформації і даних відповідно до вимог Компанії. Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних абоуповноваженої ним особи допускається виключно у випадках, визначених законом, ітільки (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічногодобробуту і прав людини._______________________________________________________ У разі внесення суттєвих змін до цієї Політику Компанією буде розміщено повідомлення на Сайті і зазначено термін набуття чинності цими змінами чинності. Якщо протягомзазначеного терміну ви не відмовитеся від їх прийняття в письмовій формі, це означає, що Ви згодні з відповідними змінами Політики.Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-якихзмін або доповнень.

 

 

    ×

      ×